Erä- ja kalastusoppaamme

Turvallinen ja kokemuksellinen retki syntyy ammattitaidostamme ja Pirkanmaan vesistöjen erityisen hyvästä tuntemuksesta. Luokittelemme itsemme intohimoisiksi kalastajiksi ja retkeilijöiksi, minkä vuoksi nautimme jokaisesta retkestä asiakkaidemme kanssa.

Ammattitaitoa olemme kartuttaneet suorittamalla Kalatalouden ammattitutkinnon kalastusopastuksen osaamisalalta ja vuokraveneen kuljettajan tutkinnon. Lisäsi olemme suorittaneet pelastus- ja ensiaputaidon kurssit EA1 ja EA2, matkailu ja turvallisuusalan sekä hygieniapassit.

Toimimme retkillä aina turvallisen veneilyn periaatteita noudattaen: kunnioitamme muita veneilijöitä ja huolehdimme sekä veneen että matkustajien turvallisuudesta. Lisäksi meille on tärkeää, että kunnioitamme luontoa ja liikumme siellä vastuullisesti hyvien retkietikettien mukaan.

Retkillämme pääset nauttimaan myös ohjatuista mielenhyvinvointia lisäävistä harjoitteista. Oppaamme Mikko on suorittanut Green Care luonnosta hyvinvointia -koulutuskokonaisuuden. Koulutus antaa valmiudet ohjattujen harjoitteiden käyttämiseen. Ohjatut harjoitteet vahvistavat asiakkaiden hyvää oloa ja luontokokemusta entisestään.

Opastus sujuu myös englanniksi!

Mikko Ojala

Luonto-, erä- ja kalastusopas

“Täysillä kaikkeen”

Teemu Inomaa

Erä- ja kalastusopas

“Asioilla on tapana lutviutua”