Yhteistyökumppanit

ALUCAT® – katamaraaniveneitä on kehitetty ja testattu uudenlaisen veneinnovaation pohjalta vuodesta 2003 alkaen vaihtuvissa olosuhteissa ja erilaisissa käyttötarkoituksissa. Monikäyttöiset alukset ovat kilpaveneilijöiden ja ammattilaisten kehittämiä erilaisille käyttäjäryhmille. Suunnittelussa on ollut mukana veneilyn huippuasiantuntijoita ja organisaatioita.

Toutosen lomahuvilat tarjoaa upean ja luonnonläheisen miljöön esimerkiksi lomanviettoon, yritystilaisuuksiin tai perhejuhliin. Vuokrattavana hirsihuvila ja savusauna. Savusaunamme on valittu Vuoden Savusaunaksi 2018. Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä!

Idmans on yksityishotelli. Varaamme korkeatasoiset majoitustilat, ruoat ja juomat sekä elämyspalvelut sinun seurueellesi, yksinoikeudella. Nautitte niistä omassa rauhassa. Laatumme on viisi tähteä plus: Kaiken pitää tietysti toimia niin kuin ajatus. Mutta unohtumaton elämys syntyy kokemuksista, joita vieraamme eivät osanneet odottaa. Unelmamme on, että tulet vieraana ja lähdet ystävänä.

Ursuit valmistaa sukellus- pelastuskuivapukuja ammatti- ja harrastekäyttöön. Vakiomallistomme kattaa yli 15 pinnan päällä käytettävää kuivapukua, sekä yli 10 sukelluskuivapukua. Vakiomallin kuivapukuja löytyy miehille, naisille sekä junioreille. Kuivapukujen lisäksi valmistamme myös esim. kuoriasuja ja kuivakasseja. Tuhannet ammattilaiskäyttäjät ympäri maailman luottavat Ursuitin tuotteisiin, esim. pintapelastajat, poliisit, sotilaat ja merenkulkuhenkilöstö. Harrastepuolella tuotteemme ovat suosittuja esim. intohimoisten kalastajien, purjehtijoiden, sekä muiden vesiurheiluharrastajien parissa, jotka vaativat varusteiltaan parasta mahdollista käytettävyyttä ja mukavuutta – kestävyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä.

OPM International Oy on Kellokoskella vuonna 1986 aloittanut urheilukalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike.

Edustuksiamme ovat mm. Lowrance -kaikuluotaimet ja GPS -laitteet, Navionics -kartat, Scotty -takilat, Tuf Line ja Climax -siimat, Jesse -uistimet, Mustad, Partridge ja Kamasan -koukut, Ocean Concept -pelastus ja kelluntaliivit, P.Original saappaat, Heinola -jääporat, MotorGuide sähkömoottorit sekä Norica ilma-aseet. Ylläpidämme myös kattavaa perhonsidontavalikoimaa.

Edustuksiimme kuuluvat myös Okuma -kelat ja vavat, Savage Gear -vavat ja vieheet, Ron Thompson -vavat sekä Imax -kelluntapuvut.

Eumer Finland Oy on merikarvialainen perheyritys. Eumer kehittää, valmistaa ja maahantuo kalastustarvikkeita kalastuksen eri osa-alueille. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä, joka kehittää ja luo uusia kalastustuotteita ja -tekniikoita, joiden avulla halutaan innostaa nuoria sekä jo kokeneita konkareita enemmän luontoon ja kalavesien ääreen.